SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Trettondagsslaget
2023-01-13 13:48
8 glada kämpar!
 
Välkommen till vårterminen 2023!
2023-01-10 20:00
Nu kör vi!

Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar måndagen den 16 januari.

 

Träningstider och era grupper hittar ni genom att ladda ner vår MedlemsApp. Sök på Sportadmin Medlemsapp appstore(IOS) eller playbutik(Android) på er mobiltelefon/surfplatta.

 

Observera att tränarna inte är uppdaterade fullt ut vilket innebär att dessa kan komma att ändras.

Viktig information kring tennisaktiviteter
2023-01-08 19:00

Vi vill informera om att alla tennisaktiviteter går via föreningen och aldrig via en enskild tränare. Detta kan gälla privatlektioner, försäljning av rack eller tennisläger. Officiella utskick i klubbens regi kommer alltid ifrån Ljungskile Tennisförenings mailadress eller via vår hemsida.

Terminsavslutning
2022-12-11 16:56

Fredagen den 16 december är den sista dagen för terminen och vi startar upp igen måndagen den 16 januari. De flesta har samma tider och dagar som tidigare, och för er som önskat andra tider så gör vi vad vi kan för att lösa detta. 

 

Vi kommer att ha julledigt och påbörjar därför planeringen av vårterminen i början av januari, då vi också fått in alla anmälningar och önskemål. Under vecka 2 kommer träningstiderna att finnas på SportAdmin-appen.

 

Julklappstips: Vi har ett parti racketar till mycket förmånliga priser inne just nu. Både för barn och vuxna. Passa på att handla julklappar hos oss! Kontakta info@ljungskiletennis.se för mer information.

 

Till sist vill vi tränare och styrelsen passa på att önska er alla en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Frukost- och lunchtennis med Richard
2022-12-02 13:19

Vill du ha lite extra guldkant på tillvaron? Passa på att spela frukosttennis med oss där frukost ingår efter träningspasset. Eller vill du hellre lägga in din träning på lunchen? Vi erbjuder även lunchträning.

 

Passen kommer att vara öppna för alla medlemmar och ha olika teman, så att du kan välja om det är något som du föredrar att träna på och pågår vecka 49 och 50. Nästa år från och med vecka 3 fortsätter satsningen med nya teman.

Uppvärmningsrum
2022-12-02 13:19

Den 8 december öppnar vi upp för medlemmar att gratis nyttja vårt uppvärmningsrum! Ni når träningsrummet via dörren bredvid handkapptoaletten. Där kan ni hitta 1 löpband, 1 crosstrainer och 2 motionscyklar.

 

Regler:

  • Åldersgräns 16 år
  • Spelare har företräde till rummet 30 minuter innan utsatt spel
  • Maskinerna ska rengöras efter användning

Har ni frågor om maskinerna kan ni kontakta Arne Isaksson, telefon: 073-508 79 12.

Erbjudande från Bilbolaget
2022-10-23 12:00

Medlemserbjudande: Lämna in din bil på Bilbolaget Roy Anderssons Bil i Uddevalla och få minst 15% på service och reparationer! Visa ditt medlemskort som finns i Sportadmin-appen. Där kan du även se andra erbjudanden ifrån våra sponsorer.

 

Bilbolaget sponsrar oss med service och reparationer på klubbens servicebil och vi är mycket tacksamma för samarbetet med dem.

 

Vi har även samarbete med flera andra sponsorer som ni kan se till höger på här på hemsidan. Ni kan t.ex. få 25% på Herbalife Nutritions produktserie via Ljungskile Nutrition. Fyrstads El har utfört flera elarbeten hos oss. Vi är mycket tacksamma om ni gynnar våra sponsorer, som är väldigt viktiga för oss!

Aktiviteter på höstlovet!
2022-10-07 11:05

Under höstlovet, vecka 44, har vi en rad aktiviteter både på hemmaplan och i samarbete med Lilla Edets TK, Trollhättans TK och Vänersborgs TK. Passa på att träffa nya träningskompisar och spela tennis samtidigt! 

 
Våra sponsorer
BILBOLAGET: Medlemmar i LTF får minst 15% rabatt på service och reparationer. Medlemskortet finns i Sportadmin-appen.