SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tävlingsjuniorer och blivande tävlingsjuniorer
2023-09-20 15:39
Richard Wagi

Lördagen den 7 oktober (i Lilla Edets tennishall) bjuder vi in alla juniorer och föräldrar till barn i Lilla Edets TK, Stenungsunds TK och Ljungskile Tennis som har ambitioner att börja spela matcher eller utveckla sitt matchspel. Richard kommer börja dagen med att berätta om planerna på kort och lite längre sikt.

Ny omgång av Treklubbarligan
2023-09-16 12:00

Nu är det dags för höstens omgång av Treklubbarligan. Denna omgång spelas 15 oktober-14 januari.

Gratis träningsaktivitet på torsdagar för 65+!
2023-09-10 17:30

Från och med torsdagen den 28 september mellan kl. 10:00 och 12:00 kommer Ljungskile Tennis att erbjuda gratis träningsaktivitet för alla 65+. Denna aktivitet kommer därefter att fortsätta varje torsdag och är ett tillfälle för oss att bidra till ökad gemenskap och förbättrad hälsa för äldre.

 

I Ljungskile tennishall kommer det att finnas möjlighet att träna på t.ex. våra löpband och träningscyklar, spela tennis eller pingis tillsammans med andra och med stöd av ledare. Under tiden kommer fika att finnas så man kan sätta sig ner och prata en stund.

 

Kontakta oss gärna för anmälan och mer information (det går även bra att komma utan föranmälan). Vår mailadress är info@ljungskiletennis.se.

 

Sprid gärna detta vidare till äldre ni känner! Varmt välkomna till oss!

Tennisens dag den 9 september!
2023-08-31 21:00

Välkomna att prova på världens roligaste idrott!

Tennisens dag den 9 september kl. 14:00-17:00.

  • Pröva på tennis
  • Minitennis
  • Tipspromenad
  • Mät hastigheten på din serve
  • Vi bjuder på fika

På tennisbanorna vid Skarsjövallen (vid dåligt väder är vi i tennishallen)

Bollmaskinen är trasig!
2023-08-21 08:28

Vi kommer att meddela er så fort som möjligt när den är lagad. 

 

 

Välkommen till höstterminen 2023
2023-08-18 09:35

Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar lördagen den 26 augusti.

 

Träningstider och era grupper hittar ni genom att ladda ner vår MedlemsApp. Sök på Sportadmin Medlemsapp appstore(IOS) eller playbutik(Android) på er mobiltelefon/surfplatta.

 

Observera att tränarna inte är uppdaterade fullt ut vilket innebär att dessa kan komma att ändras.

Appen ger dig full koll på dina eller dina barns tennisaktiviteter. I Appen kan du bl.a. se nyheter, kallelser, kalender, kontakter och utskick.

 

Om det inte fungerar att hämta appen för er är ni välkomna att maila till info@ljungskiletennis.se, så hjälper vi er med träningstiderna. 
 
Tennisracketar finns att låna. Behöver du kontakta din tränare finns dessa uppgifter under Träning/Tränare. Här kan du hitta terminsplanering och teman för varje vecka. 
 
 
Terminsstarter
2023-08-04 18:00

Nu drar tennisträningen snart igång igen. Elever som deltar på "utomhusterminen" börjar igen den 7 augusti och denna termin pågår fram till den 20 augusti. Eleverna har samma tider som under juni månad.

 

Därefter påbörjas höstterminen igen lördagen den 26 augusti. Elevernas träningstider kommer inom kort att finnas på SportAdmins medlemsapp. Appen laddar ni ner där ni hämtar appar till er mobiltelefon. Kontakta oss på info@ljungskiletennis.se om ni har problem med detta.

 

Vi önskar er en fortsatt skön sommar!

Koder till utomhusbanor
2023-07-07 17:10

Viktig information för er som bokar tid på utebanorna. När ni bokat får ni en bokningsbekräftelse i er mailkorg. Där framgår er kod till utebanan, men även koden till den stora grinden och klubbstugan för omlädning, dusch och toalett. Denna information står längre ner i mailet - se bild.

 
Våra sponsorer
BILBOLAGET: Medlemmar i LTF får minst 15% rabatt på service och reparationer. Medlemskortet finns i Sportadmin-appen.