SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Semester för tränare under juli månad
2024-07-05 10:00
  • Under juli månad kommer tränarna att vara lediga och därför kommer vi inte att svara på mobilsamtal, sms eller mail. Vi svarar på era frågor när vi kommit tillbaka i augusti.
  • Utomhusterminen fortsätter den 12-25 augusti på samma dagar och tider som gällde i juni månad.
  • I augusti kommer vi erbjuda nya elever gratis prova-på tennis. Dagar och tider meddelas i början av augusti.
  • Finns önskemål om fler träningstimmar eller andra önskemål kontakta info@ljungskiletennis.se

Med detta vill vi önska alla våra medlemmar en riktigt solig och skön juli!

 

 

Tennisresa till Playitas Sport Hotel, Fuerteventura
2024-07-02 10:09

Vi har den stora glädjen att erbjuda medlemmar över 18 år i tennisklubbarna i Ljungskile, Lilla Edet och Stenungsund en tennisresa till Fuerteventura den 6-13 januari 2025!

 

Vi reser med Apollo till Playitas Resort Sport Hotel. På plats erbjuds du två 1,5-timmarspass tennis med våra egna tränare varje dag. Utöver det finns hotellets utbud av aktiviteter och träning att tillgå. Vi ser också fram emot härligt poolhäng, trevliga middagar tillsammans och kanske en och annan quiz!

Välkommen Henrik!
2024-07-01 19:41

Vi är mycket glada att få presentera vår nya tränare Henrik Håkansson. Henrik har verkat som chefstränare i många klubbar i Sverige. De senaste sex åren har han varit chefstränare i Bergen i Norge och har lång och gedigen erfarenhet av att träna elitjuniorer, barn i tennisskola och vuxna.

 

Henrik Håkansson börjar sin heltidstjänst hos oss den 20 augusti.

 

Har du tips om boende? Henrik letar mindre lägenhet/hus i närheten av Ljungskile eller Stenungsund. Maila gärna direkt till henrik@ljungskiletennis.se.

Onsdagsdubbel under sommaren
2024-06-27 07:56

Under sommaren kommer klubben att ordna dubbelspel för tävlingssugna tennisspelare på utebanorna. Matchlängden är 15–20 minuter och man byter medspelare efter varje match.

Ingen föranmälan behövs- kom bara upp och spela! Vi startar onsdagen den 3 juli. Speltid kl. 18.00-20.30. Samling en kvart innan spel.

 

Avgift: 120 kr/tillfälle. Vid regn eller dåligt väder spelar vi i tennishallen.

Ansvarig: Åke Agneman, telefon: 0708-14 79 18

Intensivkurs i tennis
2024-06-23 20:35

Vi erbjuder intensivkurser i tennis den 2 - 6 juli (kurs 1), samt den 29 juli - 2 augusti (kurs 2) för alla åldrar och nivåer. I priset ingår 1 h tennisträning per dag (5 dagar) med en av våra erfarna tennistränare. Utrustning finns att låna. 

 

Plats: På utebanorna intill Skarsjövallen vid fint väder - vid regn i tennishallen

Pris: Junior - 950 kr, Senior - 1100 kr

Anmälan: Skriv önskemål om kurstillfälle, samt tid i anmälan. Anmälan senast den 30 juni samt 26 juli till info@ljungskiletennis.se.

 

Det finns även möjlighet till privatlektioner under sommaren om så önskas. Maila oss för mer information.

 

Se se fliken Sommaraktiviteterför mer information om tennisaktiviteter under sommaren.

Sommarpriser utomhus och inomhus
2024-06-06 10:00

Perioden 6 juni - 11 augusti spelar alla medlemmar för 100:-/tim. Priset gäller både utomhus och i tennishallen. Boka tider gör ni som vanligt på MATCHi. Ni som ännu inte har konto på MATCHi gör det kostnadsfritt här.

 

Ljungskile Tennis önskar alla medlemmar en trevlig nationaldag! Vi hoppas att få se så många som möjligt av er medlemmar på Ljungskile Open!

Information om höstterminens anmälan
2024-06-05 10:52

I slutet av juni månad kommer vi att skicka ut aviseringar för höstens träning. Genom att betala in avgiften bekräftar man sin plats för höstterminen. Fakturan kommer ha ett förfallodatum i slutet av juli månad.

Vi behöver veta:

  • om ni vill öka antalet träningstimmar
  • om ni vill minska antalet träningstimmar
  • om ni önskar sparring (privatlektioner under höstterminen) med tränare
Glöm inte anmälan till Ljungskile Open!
2024-05-17 12:22

Ni har väl inte missat att anmäla er till sommarens stora tennisevent? Anmälan är öppen t.o.m. den 10 juni. Se mer information om tävlingen genom att klicka på bilden. 

 

För att delta behöver spelaren registrera sig för att få ett tävlingslicensnummer. Registreringen och mer information om licensen hittar ni här.

 

Därefter kan ni anmäla er till turneringen.

 

Frågor besvaras av tävlingsledare Jacob Hylander.

 
Våra sponsorer
BILBOLAGET: Medlemmar i LTF får minst 15% rabatt på service och reparationer. Medlemskortet finns i Sportadmin-appen.