SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Erbjudande från Bilbolaget
2022-10-23 12:00

Medlemserbjudande: Lämna in din bil på Bilbolaget Roy Anderssons Bil i Uddevalla och få minst 15% på service och reparationer! Visa ditt medlemskort som finns i Sportadmin-appen. Där kan du även se andra erbjudanden ifrån våra sponsorer.

 

Bilbolaget sponsrar oss med service och reparationer på klubbens servicebil och vi är mycket tacksamma för samarbetet med dem.

 

Vi har även samarbete med flera andra sponsorer som ni kan se till höger på här på hemsidan. Ni kan t.ex. få 25% på Herbalife Nutritions produktserie via Ljungskile Nutrition. Fyrstads El har utfört flera elarbeten hos oss. Vi är mycket tacksamma om ni gynnar våra sponsorer, som är väldigt viktiga för oss!

Aktiviteter på höstlovet!
2022-10-07 11:05

Under höstlovet, vecka 44, har vi en rad aktiviteter både på hemmaplan och i samarbete med Lilla Edets TK, Trollhättans TK och Vänersborgs TK. Passa på att träffa nya träningskompisar och spela tennis samtidigt! 

Gratis matchskola för barn och föräldrar
2022-10-03 16:00
  • Hur spelar man en match i tennis?
  • Hur anmäler man sig till en tävling?
  • Hur är det att vara serielagledare?

 

Detta och mycket mer får du lära dig på vår gratis matchskola som innefattar både teori och praktik den 15 oktober kl. 13:00 till ca 16:00 i tennishallen.

 

Vår teoridel kommer att hållas på läktaren och praktiken kör vi nere på banan. Barnen behöver vara ombytta och ni vuxna kommer som ni vill. Vi kommer att ha paus och bjuda på fika. Målgruppen är ifrån orange boll och uppåt (fråga tränaren om ni är osäkra på vilken boll spelaren tränar med).

 

Anmäl dig till Olivia, tennisbyolivia@gmail.com, senast den 10 oktober.

Välkomna till höstterminen!
2022-08-20 16:07

Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar lördagen den 27 augusti för samtliga elever, både barn och vuxna.

Onsdagsdubbel
2022-06-20 14:34

Under sommaren kommer klubben att ordna dubbelspel för tävlingssugna tennisspelare på utebanorna. Matchlängden är 15–20 minuter och man byter medspelare efter varje match.

Ingen föranmälan behövs- kom bara upp och spela! Vi startar onsdagen den 29 juni. Speltid kl. 18.00-20.30. Samling en kvart innan spel.

 

Avgift: 100 kr/tillfälle. Vid regn eller dåligt väder spelar vi i tennishallen.

Ansvarig: Åke Agneman, telefon: 0708-14 79 18

 

Välkomna!!

Information och aktiviteter
2022-06-14 19:20

Först vill vi tacka alla våra duktiga elever för en utmärkt utförd vårtermin!

 

Här kommer lite sammanfattande information kring kommande termin och aktiviteter.

 

Efter fredagen den 17 juni gör sommarterminen ett uppehåll. Under juli månad är tränare och elever lediga och sommarterminen fortsätter igen den 8-21 augusti. Höstterminen startar igen den 27 augusti.

 

Innan vi tränare går på semester anordnar vi ett hemmaläger, Ljungskile Tenniscamp, för barn och ungdomar den 19-23 juni. Vi är även tillgängliga 27 juni-1 juli om ni önskar boka gruppträningar eller privatlektioner. 

 

Ni som deltagit under vårterminen och sommarterminen kommer under juli månad att få ett erbjudande om att vara med under höstterminen, vilket du kan läsa om i en tidigare nyhet.

 

Under höstterminen kommer Hampus och Philip att avsluta sin tjänst hos oss. Istället kommer Theodor, rutinerad tränare ifrån Göteborg, och Isac, duktig tränare ifrån Stenungsunds TK, att jobba för oss.

 

Under juli månad är vi tränare på semester och kommer inte att besvara mail och telefonsamtal.

 

En riktigt solig och badrik sommar önskar vi er!

 

Tränarna i Ljungskile Tennisförening

Anmälan till höstterminen är nu öppen
2022-05-21 10:00

Anmälan inför höstterminen är öppen för nya elever eller elever som vill ändra antal timmar (befintliga elever får erbjudande/avisering via mail). Anmälan sker digitalt via vår e-tjänst för anmälan

 

Befintliga elever: Alla elever som spelat under vårterminen kommer att få ett erbjudande (avisering) via mail, om att vara med på höstterminen. Om eleven vill delta väljer man att betala in fakturan och betalar då för samma antal timmar som eleven hade föregående termin. Om man vill ha fler eller färre timmar väljer man "Jag ska inte vara med" och bokar sig på nytt under "Träning/Anmälan" på hemsidan.

 

Vill eleven inte vill vara med på kommande termin väljer man "Jag ska inte vara med". 

Vårterminen går mot sitt slut...
2022-05-06 11:00

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och vi vill passa på att tacka alla våra medlemmar som deltagit under våren. Sista dagen på vårterminen är fredagen den 13 maj och ni är varmt välkomna tillbaka till höstterminen igen!

 

Sommarterminen drar igång lördagen den 14 maj. Under sommarterminen stämmer inte träningstiderna i appen, men ni kommer att få ett mail senast den 10 maj om dagar och tider. Har ni glömt att anmäla er till sommarterminen? Det finns fortfarande lediga platser. Kontakta info@ljungskiletennis.se om du vill ha mer information.

 

Vi önskar er alla en riktigt härlig och solig sommar!

 
Våra sponsorer
BILBOLAGET: Medlemmar i LTF får minst 15% rabatt på service och reparationer. Medlemskortet finns i Sportadmin-appen.