SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till höstterminen!
2022-08-20 16:07

Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar lördagen den 27 augusti för samtliga elever, både barn och vuxna.

Onsdagsdubbel
2022-06-20 14:34

Under sommaren kommer klubben att ordna dubbelspel för tävlingssugna tennisspelare på utebanorna. Matchlängden är 15–20 minuter och man byter medspelare efter varje match.

Ingen föranmälan behövs- kom bara upp och spela! Vi startar onsdagen den 29 juni. Speltid kl. 18.00-20.30. Samling en kvart innan spel.

 

Avgift: 100 kr/tillfälle. Vid regn eller dåligt väder spelar vi i tennishallen.

Ansvarig: Åke Agneman, telefon: 0708-14 79 18

 

Välkomna!!

Information och aktiviteter
2022-06-14 19:20

Först vill vi tacka alla våra duktiga elever för en utmärkt utförd vårtermin!

 

Här kommer lite sammanfattande information kring kommande termin och aktiviteter.

 

Efter fredagen den 17 juni gör sommarterminen ett uppehåll. Under juli månad är tränare och elever lediga och sommarterminen fortsätter igen den 8-21 augusti. Höstterminen startar igen den 27 augusti.

 

Innan vi tränare går på semester anordnar vi ett hemmaläger, Ljungskile Tenniscamp, för barn och ungdomar den 19-23 juni. Vi är även tillgängliga 27 juni-1 juli om ni önskar boka gruppträningar eller privatlektioner. 

 

Ni som deltagit under vårterminen och sommarterminen kommer under juli månad att få ett erbjudande om att vara med under höstterminen, vilket du kan läsa om i en tidigare nyhet.

 

Under höstterminen kommer Hampus och Philip att avsluta sin tjänst hos oss. Istället kommer Theodor, rutinerad tränare ifrån Göteborg, och Isac, duktig tränare ifrån Stenungsunds TK, att jobba för oss.

 

Under juli månad är vi tränare på semester och kommer inte att besvara mail och telefonsamtal.

 

En riktigt solig och badrik sommar önskar vi er!

 

Tränarna i Ljungskile Tennisförening

Anmälan till höstterminen är nu öppen
2022-05-21 10:00

Anmälan inför höstterminen är öppen för nya elever eller elever som vill ändra antal timmar (befintliga elever får erbjudande/avisering via mail). Anmälan sker digitalt via vår e-tjänst för anmälan

 

Befintliga elever: Alla elever som spelat under vårterminen kommer att få ett erbjudande (avisering) via mail, om att vara med på höstterminen. Om eleven vill delta väljer man att betala in fakturan och betalar då för samma antal timmar som eleven hade föregående termin. Om man vill ha fler eller färre timmar väljer man "Jag ska inte vara med" och bokar sig på nytt under "Träning/Anmälan" på hemsidan.

 

Vill eleven inte vill vara med på kommande termin väljer man "Jag ska inte vara med". 

Vårterminen går mot sitt slut...
2022-05-06 11:00

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och vi vill passa på att tacka alla våra medlemmar som deltagit under våren. Sista dagen på vårterminen är fredagen den 13 maj och ni är varmt välkomna tillbaka till höstterminen igen!

 

Sommarterminen drar igång lördagen den 14 maj. Under sommarterminen stämmer inte träningstiderna i appen, men ni kommer att få ett mail senast den 10 maj om dagar och tider. Har ni glömt att anmäla er till sommarterminen? Det finns fortfarande lediga platser. Kontakta info@ljungskiletennis.se om du vill ha mer information.

 

Vi önskar er alla en riktigt härlig och solig sommar!

Nytt betalsystem införs
2022-03-30 11:14

Inför sommarterminen inför vi ett nytt betalsystem för att underlätta faktureringshanteringen. Det innebär att man framöver inte automatiskt är anmäld till mer än en termin i taget, samt att det är enklare att betala eller delbetala om man så önskar.

Seger för Anouk i RM i Lidköping!
2022-03-28 19:23
Anouk Oderkerk och Liv Kirkfjell

Stort grattis till Anouk som vann RM för flickor 16 år i Lidköping. I finalen slog hon Liv Kirkfjell från Elfsborg Tennis.

Kolla in våra sommaraktiviteter!
2022-03-04 10:21

I sommar kan vi erbjuda ett flertal sommaraktiviteter. Vad sägs om ett all-inclusive tränings- och tävlingsläger i Åmål, precis intill Vänerns strand, Ljungskile Tenniscamp, läger och intentivkurser!

 

Läs mer om alla våra sommaraktiviteter här