SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vårterminen går mot sitt slut...
2022-05-06 11:00

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och vi vill passa på att tacka alla våra medlemmar som deltagit under våren. Sista dagen på vårterminen är fredagen den 13 maj och ni är varmt välkomna tillbaka till höstterminen igen!

 

Sommarterminen drar igång lördagen den 14 maj. Under sommarterminen stämmer inte träningstiderna i appen, men ni kommer att få ett mail senast den 10 maj om dagar och tider. Har ni glömt att anmäla er till sommarterminen? Det finns fortfarande lediga platser. Kontakta info@ljungskiletennis.se om du vill ha mer information.

 

Vi önskar er alla en riktigt härlig och solig sommar!

Nytt betalsystem införs
2022-03-30 11:14

Inför sommarterminen inför vi ett nytt betalsystem för att underlätta faktureringshanteringen. Det innebär att man framöver inte automatiskt är anmäld till mer än en termin i taget, samt att det är enklare att betala eller delbetala om man så önskar.

Seger för Anouk i RM i Lidköping!
2022-03-28 19:23
Anouk Oderkerk och Liv Kirkfjell

Stort grattis till Anouk som vann RM för flickor 16 år i Lidköping. I finalen slog hon Liv Kirkfjell från Elfsborg Tennis.

Kolla in våra sommaraktiviteter!
2022-03-04 10:21

I sommar kan vi erbjuda ett flertal sommaraktiviteter. Vad sägs om ett all-inclusive tränings- och tävlingsläger i Åmål, precis intill Vänerns strand, Ljungskile Tenniscamp, läger och intentivkurser!

 

Läs mer om alla våra sommaraktiviteter här

 

Gratis organiserad träning på påsklovet för tävlingsjuniorer!
2022-03-01 17:00

Vi kommer att anordna gratis träning för våra tävlingsjuniorer på påsklovet i Ljungskile!

 

Krav för att kunna delta:

  • Eleven tränar minst 2 pass i veckan i någon av våra tre samverkansklubbar, Ljungskile, Stenungsund eller Lilla Edet
  • Eleven spelar seriematcher och företräder därmed våra klubbar externt
  • Eleven förväntas spela minst 5 turneringar/år
  • För anmälan och mer information maila Martin, martin@ljungskiletennis.se
Årsmöte
2022-03-01 10:46

Den 21 mars kl. 18:30 är det dags för Ljungskile Tennisförenings årsmöte. Vi har tills vidare bestämt att det genomförs fysiskt och i tennishallens lunchrum.
För den som vill ha agenda och övriga årsmöteshandlingar så går det bra att höra av sig till web@ljungskiletennis.se så skickar vi ut dessa, primärt via mail.

 

Välkomna!

Styrelsen

Gratis matchskola för barn och föräldrar
2022-02-28 18:00

Hur spelar man en match i tennis?

Hur anmäler man sig till en tävling?

Hur är det att vara serielagsledare?

 

Detta och mycket mer får du lära dig på vår gratis matchskola som innefattar både teori och praktik den 27 mars kl. 14:00 till ca 17:00 i Lilla Edets tennishall.

Tävlingen "Treklubbarsslaget"
2022-02-27 20:30

Våra tre samverkansklubbar kommer att arrangera en gemensam tävling, "Treklubbarsslaget", för Lilla Edets TK, Ljungskile TF och Stenungsunds TK. Tävlingen blir den 11-14 april, med poolspel i alla klasser på Ljungskiles utomhusbanor (vid otjänligt väder spelar vi inomhus). Tävlingen motsvarar ett klubbmästerskap fast för tre klubbar.