SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Anmälan till höstterminen 2024

Välkommen med din anmälan till vår tennisträning. Glöm inte att läsa våra användarvillkor. 

 

Anmälan höstterminen 2024 (OBS! endast nya elever eller befintliga elever som vill öka eller minska antalet träningstimmar jämfört med föregående termin)

 

Nya elever har möjlighet att prova på under ett tillfälle inför varje terminsstart. Tillfällen kommer att erbjudas inför höstterminen i augusti månad. Eventuellt kan ytterligare tillfällen ges. Kontakta info@ljungskiletennis.se för mer information. Efter sin prova-på-gång kommer man att få ett erbjudande (avisering) via mail, som du kan läsa mer om nedan.

 
Information om anmälan och avanmälan

Alla befintliga elever får inför varje terminsstart ett erbjudande (avisering) via mail, om att vara med under kommande termin. Man är bara anmäld till en termin i taget och det är enklare att betala eller delbetala om man så önskar. Om eleven vill delta väljer man att betala in fakturan och betalar då för samma antal timmar som eleven hade föregående termin.

 

Om man vill ha fler eller färre timmar väljer man "Jag ska inte vara med" och bokar sig på nytt via anmälningslänken ovan.

 

Vill eleven inte vill vara med på kommande termin väljer man "Jag ska inte vara med". Om man inte gör något kommer systemet att tolka detta som att eleven inte vill fortsätta i träning och eleven plockas bort ur systemet.