Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Ljungskile Tennis på Idrottens dag!
2019-09-18 18:44
Kom och hälsa på oss på Idrottens dag den 21 september på Rimnersvallen mellan kl. 11:00 och 15:00. Här finns möjlighet att testa massa olika idrotter. Martin och Jakob kommer att ha minitennis och hålla information om klubben. Vi bjuder på godis!
Höstens träningsgrupper och tider
2019-08-26 20:00
Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar måndagen den 2 september. Här kommer höstens träningstider: Höstterminens grupper och tider

Nya elever har rätt till två prova-på träningar utan kostnad. Tennisrack finns att låna.

Behöver du kontakta din tränare finns dessa uppgifter under Träning/Tränare.
Ni kan också nå era eller era barns tider genom att logga in på "Mina sidor" på hemsidan. Ange din mailadress och en engångskod skickas till din mail. Därefter kan du välja att alltid vara inloggad. Man kan också välja att ladda ner vår nya MedlemsApp för att se tider, grupper eller nyheter. 

Här kan du hitta terminsplanering och teman för varje vecka. 

Fakturor skickas ut inom kort.
Intensivkurs för vuxna
2019-08-09 08:12
Ta med kompisarna, din partner eller kom själv och spela tennis på vår intensivkurs för vuxna!  Kursen är för såväl nybörjare som mer avancerade vuxna.

När: 30 augusti-1 september, starttid fredag kl. 17:00- avslutas söndag eftermiddag
Tränare: Martin och Jacob
Sista anmälningsdag: 26 augusti
Pris: 900 kr

I priset ingår 5 pass med tränare.

Anmälan görs via vårt anmälningsformulär.

Anmälan är bindande, men man kan avanmäla t.o.m. sista anmälningsdag.
Dags att anmäla gamla och nya elever till höst- och vårterminen
2019-08-01 11:30
För elever som deltar på sommarterminen fortsätter denna 12-25 augusti.

Anmälan till höst- och vårterminen sker senast 15 augusti. Därefter mister eleven sin plats i Ljungskile TF och vi kan inte garantera plats i grupperna. Även tidigare elever måste anmäla sig till höst- och vårterminen.

Höstterminen startar måndagen den 2 september. Schema kommer att finnas tillgängligt senast den 29 augusti på hemsidan, i appen Sportadmin, på "Mina sidor", samt mailas ut till samtliga. 

Vi passar även på att påminna om att anmäla barn- och ungdomar till hemmalägret 9-11 augusti. Här finns mer information om lägret.
Hälsningar från Ronnebylägret!
2019-07-03 19:49
Årets deltagare på Ronnebylägret
Sommarhälsningar från Ronnebylägret 1-5 juli. Det är fjärde året vi är på Ronneby Brunn och detta år är vi 52 deltagare och 7 ledare. Ha en härlig sommar!
Ordföranden har ordet
2019-06-29 18:00

Hej alla tennisvänner!

 

Äntligen, efter fyra år utan tennisbanor utomhus, är våra tennisbanor på Skarsjövallen klara för spel. Det är också roligt att konstatera att det är tre stycken, vilket underlättar för våra tränare. Vi kan anordna tävlingar och ha seriespel på ett effektivt sätt. De är också riktigt sköna och bra att spela på! 


Vi behöver lägga på mer grus på två av banorna och vi har beställt ytterligare grus, som kommer under v 29. Vatten till banorna skall vara klart under vecka 28. 

Utomhusbanorna öppnas
2019-06-10 19:00
Äntligen öppnas utomhusbanorna för spel! Banorna öppnas tisdagen den 11 juni för bokning via Matchi som vanligt.

Vi har beställt digitala kodlås, men tills de har kommit har vi ett vanligt vajerlås med en fyrsiffrig kod. Det är mycket viktigt att ni låser efter er när ni avslutat ert spel. Koden får ni i mailet med bekräftelsen ifrån Matchi.

På grund av våra stora investerings- och arrendekostnader tvingas vi höja timpriset för löstimmar med 10 kr. För seniorer blir priset dagtid 130 kr/h och under kvällar/helger 150 kr/h. För klubbens juniorer blir priset oförändrat, 80 kr/h.

Vi kommer under hösten att bygga en klubbstuga med toaletter, kök och omklädningsrum, som kommer att stå klar under våren 2020. 

Ha en skön sommar och glöm inte att anmäla er till våra sommaraktiviteter!
Tränare till hösten
2019-06-09 19:00
Linus Wirén, ny tränare till hösten
Här kommer lite information om våra tränare till hösten. Carl Bredin slutar sin anställning, då han ska studera i Lund. Tony Johansson, Peter Johansson, Hampus Berg Mattsson och Martin Syrén arbetar vidare i ungefär samma sysselsättningsgrad som tidigare. Jacob Hylander kommer att komma tillbaka till Ljungskile på heltid (han har tidigare jobbat 50% i IS Gothia och 50% i Ljungskile TF).

Glädjande nog har vi också fått en ny duktig tränare, Linus Wirén.
 
Bankgiro: 5810-5198 Swish: 123 470 12 31
Våra sponsorer
Medlemsförmån Nordic Wellness: 20% på ordinarie pris & ingen startavgift (värde 249 kr), vid uppvisande av medlemskap i LTF