SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Padelhall - förtydligande av markfrågan!
2021-04-22 21:18

Ljungskile Tennisförening vill gärna bemöta den senaste tidens kritik, riktad från Ljungskile Ridklubb om utökad tomträtt på ca 200 m2. Dessa kvadratmeter är i kommunens ägo, belägen mellan tennishallen och ridklubben.


Denna mark hade tennisföreningen tomträtt på, men år 2007 valde vi att återlämna delar av vår tomträtt till kommunen, då vi inte hade behov av marken vid det tillfället. För att kunna utveckla vår förening och kunna bygga en padelhall behöver tennisföreningen få tillbaka av kommunen en remsa på ca 7 m i utkanten av området, väster om vår nuvarande tomträtt. Enligt kommunens översiktsplan ska verksamheter av den här typen koncentreras till detta område.


Ridklubben förfogar idag över ett ca 130 000 m2 stort markområde. Vi vill erbjuda ridklubben delar av vår mark bakom tennishallen, som motsvarar ungefär samma yta (d.v.s. de 200 m2) som idag ägs av kommunen och nyttjas av ridklubben. Tennisklubben tar på sig kostnader för att iordningställa denna mark, vilket innebär utfyllnad och grävarbeten, samt inhägnad av området.


Vi välkomnar Ljungskile Ridklubb att föra vidare diskussioner med oss för att hitta en lösning som blir bra för båda parter, och ni är välkomna att kontakta oss när ni önskar.


Ljungskile Tennisförening vill även i fortsättningen vara goda grannar med Ljungskile Ridklubb.

 

Sten Jacobson, ordförande Ljungskile Tennisförening

Nu startar Tennisligan!
2021-04-13 13:38

Nu startar Ljungskile Tennisliga! Intresset har varit stort, vilket gör att vi öppnat upp för fem olika divisioner med sju spelare i varje division. Detta är mycket roligt! Vi kan inte ta emot fler anmälningar, men den 1 juli startar nästa omgång, så håll utkik då.

Dags att anmäla sig till sommarterminen!
2021-04-10 12:00
Nu är det dags att anmäla sig till sommarterminen. Terminen pågår 17 maj-20 juni samt 9-22 augusti (ingen träning på röda dagar). 
 
Vi siktar på att i största möjliga mån spela utomhus, men spelar inomhus vid regn. Det blir ca 6-8 träningstillfällen.
 
Alla som vill vara med på sommarterminen måste aktivt anmäla sig. Detta gäller både nya och tidigare elever. Anmälningstiden går ut den 30 april och ett färdigt spelschema kommer att skickas ut senast den 10 maj.
 
Välkommen med din anmälan! Glöm inte att läsa våra användarvillkor.
Sugen på utomhusspel?
2021-04-10 11:00

Äntligen kan vi spela tennis i solen. Nu är utomhusbanorna öppna för spel.

Ingen träning på påsklovet
2021-03-31 13:32

Den 2-11 april är det uppehåll med tennisträningen. Under den här perioden finns det gått om strötimmar även på kvällar och helger. Passa på att spela på egen hand! Träningen fortsätter som vanligt från och med måndagen den 12 april. 

 

Glad Påsk önskar tränarna!

Nu flyttar padel in till Ljungskile Tennis!
2021-03-26 11:47

Ljungskile Tennis har tillsammans med en samarbetspartner lämnat in en bygglovsansökan om en padelhall i anslutning till vår tennishall. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda en fyra-banors hall med café, shop, omklädningsrum och lounge på entréplan och gym, massage på andra våningen. Äntligen!

Nu startar tennisligan!
2021-03-24 20:35

Anmäl dig till Ljungskile Tennisförenings Tennisliga. Ligan vänder sig till damer och herrar på alla spelnivåer. Alla inom samma division möter varandra och när omgången är slutspelad flyttas två spelare upp en division och två spelare ner. Ta chansen att spela tennis med både nya och gamla vänner!

Årsmöte
2021-03-18 10:46

Den 30 mars kl. 18:30 är det dags för Ljungskile Tennisförenings årsmöte. P.g.a. det rådande läget kommer mötet att hållas digitalt, via dator eller mobil enhet.

 

Årsmöteshandlingarna samt länk för att ansluta, kommer att skickas ut innan mötet. Vi återkommer med mer information under den närmaste tiden. Anmäl er till Peter Malinen, peter.malinen@telia.com.

 

Välkomna!

 

Styrelsen

 
Bankgiro: 5810-5198 Swish: 123 470 12 31
Våra sponsorer
Medlemsförmån Nordic Wellness: 20% på ordinarie pris & ingen startavgift, vid uppvisande av medlemskap i LTF