SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sommaravslutning
2021-06-15 09:32

Lördagen den 19 juni är sista dagen på sommarterminen före sommarens uppehåll. Terminen fortsätter sedan 9-22 augusti. Vi vill passa på att tacka för ert stöd och hoppas att vi får ert förtroende även kommande termin. Anmälan till hösten är öppen och vi vill gärna att ni anmäler er under juni månad.

Grattis Anouk!
2021-06-07 13:20
Anouk till höger på bilden

I helgen spelades regionslutspelet i Next Generation på flera platser i Västsverige. I flicksingel 15A segrade Anouk Oderkerk från Ljungskile. Anouk kommer i slutet av juni månad spela slutspelet i Båstad och där möta de bästa 15-åringarna i Sverige.

Anouk fick även pris i helgen för att hon blev slutsegrare i Västtouren Flickor 14 för 2020.

 

Stort grattis och lycka till i Båstad!

Anmäl er till sommarläger på Ronneby Brunn 1-5 augusti
2021-05-25 13:15

I år arrangerar Ljungskile Tennisförening i samarbete med Stenungsunds Tennisklubb ett kombinerat  junior-/vuxen- och familjeläger, 1-5 augusti på Ronneby Brunn. Alla barn mellan 10 och 18 år räknas som juniorer. Barn kan åka med eller utan föräldrar/syskon (behöver inte spela tennis). Vi anordnar tennisträningen så att den passar både stora och små!

Sommaraktiviteter och Tennisligan, omgång 2
2021-05-25 12:43

Visst längtar man efter tennis på utebanorna i sommar! Vi kommer att erbjuda intensivkurser, privatlektioner, samt lektioner i grupp. Vi kommer också att anordna ett Ronnebyläger 1-5 augusti. Även Tennisligans andra omgång kommer att genomföras.

Anmälan till hösten öppen
2021-05-20 15:10

Vårterminen är avslutad och sommarterminen pågår till 19 juni samt 9-21 augusti.

Under sommaren kommer vi att anordna kurser och privatlektioner på hemmaplan samt ett läger för barn och vuxna på Ronneby Brunn 1-5 augusti! Mer information om Ronnebylägret kommer ca 28 maj.

Bygglov beviljat för padelhallen
2021-05-18 12:33

Den 11:e maj fick Ljungskile Tennisförening sitt bygglov godkänt för den nya padelhallen.

Vi är mycket glada för att kunna utveckla och bredda föreningens verksamhet. För klubbens framtid och tillväxt har detta stor betydelse för föreningen och medlemmarnas möjligheter att kombinera flera racketsporter.

Planerna på padelhall har väckt åsikter i frågan och Uddevalla kommun har lovat, att snarast hjälpa ridklubben. 

Vi hoppas att kommunens besked innebär, att alla föreningar på Skarsjövägen kan fortsätta att utvecklas och att vi som föreningar kan erbjuda ett brett utbud av aktiviteter i Ljungskile.

 

Styrelsen Ljungskile Tennisförening

 

Sommarterminens träningsgrupper
2021-05-10 18:39

Vecka 19 (10-16 maj) är vårterminens sista träningsvecka. Vi vill tacka alla fantastiska medlemmar för den här terminen! Nedan ser ni träningsgrupperna för sommarterminen. Om ni inte anmält er och är intresserade kan ni kontakta oss, så lägger vi gärna till er om om det finns lediga platser.

 

Är ni nyfikna på våra sommaraktiviteter, kan ni läsa om dem här.

 

Här ser du sommarterminens träningsgrupper. Sommarterminen pågår 17 maj-20 juni, samt 9-22 augusti. En del förändringar har gjorts, så det kan vara ändringar i tiderna mot vårterminen. Vi spelar på våra utomhusbanor vid Skarsjövallen, men vid dåligt väder spelar vi inomhus.

 

Faktura till er som anmält er kommer att skickas ut inom kort.

 

Välkomna till sommarterminen!

Padelhall - förtydligande av markfrågan!
2021-04-22 21:18

Ljungskile Tennisförening vill gärna bemöta den senaste tidens kritik, riktad från Ljungskile Ridklubb om utökad tomträtt på ca 200 m2. Dessa kvadratmeter är i kommunens ägo, belägen mellan tennishallen och ridklubben.


Denna mark hade tennisföreningen tomträtt på, men år 2007 valde vi att återlämna delar av vår tomträtt till kommunen, då vi inte hade behov av marken vid det tillfället. För att kunna utveckla vår förening och kunna bygga en padelhall behöver tennisföreningen få tillbaka av kommunen en remsa på ca 7 m i utkanten av området, väster om vår nuvarande tomträtt. Enligt kommunens översiktsplan ska verksamheter av den här typen koncentreras till detta område.


Ridklubben förfogar idag över ett ca 130 000 m2 stort markområde. Vi vill erbjuda ridklubben delar av vår mark bakom tennishallen, som motsvarar ungefär samma yta (d.v.s. de 200 m2) som idag ägs av kommunen och nyttjas av ridklubben. Tennisklubben tar på sig kostnader för att iordningställa denna mark, vilket innebär utfyllnad och grävarbeten, samt inhägnad av området.


Vi välkomnar Ljungskile Ridklubb att föra vidare diskussioner med oss för att hitta en lösning som blir bra för båda parter, och ni är välkomna att kontakta oss när ni önskar.


Ljungskile Tennisförening vill även i fortsättningen vara goda grannar med Ljungskile Ridklubb.

 

Sten Jacobson, ordförande Ljungskile Tennisförening

 
Bankgiro: 5810-5198 Swish: 123 470 12 31
Våra sponsorer
Medlemsförmån Nordic Wellness: 20% på ordinarie pris & ingen startavgift, vid uppvisande av medlemskap i LTF