Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sommaraktiviteter
2020-05-05 20:40
Trots att sommarterminen, tävlingen och de vanliga tennislägren är inställda har vi fortfarande en del sommaraktiviteter att bjuda på! Vad sägs om endagskurser, hemmaläger, intensivkurser och privatlektioner?
Privatlektioner/Omsträngning av rack
2020-05-05 09:55
Vill du ha privatlektioner eller behöver du hjälp att stränga ditt rack under sommaren?  Maila till info@ljungskiletennis.se, så hjälper vi dig. Du kan också anmäla ditt intresse för privatlektion genom att fylla i vårt formulär för anmälan.

Priser privatlektion/lektion i grupp (i grupp minst 3 deltagare)
Medlemspris: I grupp 150 kr/deltagare och tillfälle. Privatlektion 500 kr/person. För varje ytterligare deltagare tillkommer 100 kr.
Icke medlem: I grupp 200 kr/deltagare och tillfälle. Privatlektion 600 kr/person. För varje ytterligare deltagare tillkommer 100 kr

Priser för omsträngning varierar utifrån vilken typ av sena du vill använda.
Anmälan till höstterminen öppen
2020-05-03 19:00
Söndagen den 10 maj är vårterminens sista träningsdag. Till följd av Covid-19 ställs sommarterminen och vårt populära Ronnebyläger in. Under sommaren kommer vi att anordna kurser, privatlektioner och ett kortare hemmaläger där deltagarantalet kommer att begränsas.

Anmälan till höstterminen är nu öppen! Om ni redan nu vet att ni kommer att fortsätta spela eller avsluta träningen till hösten är vi mycket tacksamma om ni meddelar oss så fort som möjligt. Sista anmälningsdag är dock den 15 augusti.

Observera att både nya och gamla elever måste anmäla sig om de vill träna och att anmälan gäller både höst- och vårtermin. Det går bra att under hösten avanmäla sig till vårterminen, om man inte önskar fortsätta.


Vi vill passa på att önska alla våra medlemmar en riktigt trevlig sommar. Passa på att spela mycket tennis under sommaren nu när många är hemma och vi har sänkta sommarpriser på våra utebanor!

Med vänliga hälsningar
Ljungskile Tennisförening
Sommarpriser på utebanorna
2020-05-03 14:43
Våra utebanor är öppna och vi hoppas att ni håller igång träningen extra mycket denna sommar, då fler än vanligt kommer att vara på hemmaplan. Under sommaren, 15 juni-15 augusti, kommer vi att sänka priset på våra utebanor för alla våra medlemmar. Vi hoppas dessutom på att klubbstugan, för ombyte och dusch, kommer att bli klar runt midsommar. Utebanorna bokar du på MATCHi.
Uppdaterade användarvillkor
2020-05-03 14:29
Till följd av Covid-19 har en klausul lagts till i användarvillkoren, som ni kan läsa när ni gör en anmälan. Orsaken är att vi kan komma, som tidigare meddelats, ha svårt att tillsätta tränare om flera är förkylda. Detta kan innebära inställda träningar eller tränarlösa lektioner, men självklart kommer vi göra allt vi kan för att hitta ersättare. Vid dessa tillfällen kommer ingen ersättning att erbjudas.
Klubboveraller till tryck
2020-05-03 14:27
En del av de träningskläder/klubboveraller som beställts har nu kommit och kommer att skickas på tryck under v. 19. Alla som har beställt kommer att kontaktas den närmaste tiden.
Utomhusträning
2020-04-17 20:50
Nu när det äntligen börjar bli varmare ute kan vi börja utnyttja våra utomhusbanor. Vid fint väder innebär det att träningen i hallen är flyttad till utomhusbanorna. Detta gäller träning fram till kl. 20:00. Träning efter kl. 20:00 kommer som tidigare att vara inomhus. 

Ni som tränar i grupper som börjar kl. 20:00 kan få vänta några minuter på tränarna, om de spelat ute, då de behöver ta sig ifrån utebanorna till tennishallen.

Undantag gäller minitennis. Minitennis på lördagar kl 9:00-11:00 och söndagar kl. 9:00-10:00 kommer alltså som tidigare vara inomhus. 

Vid tveksamt väder är vi tacksamma om ni kan titta in i tennishallen för att se om det är träning där, eller om eleven ska gå till utebanorna.Tänk på att tränarna står på banan och inte kan svara på sms eller telefonsamtal om var träningen kommer att vara förlagd. 
Klubbinformation (aktiviteter, klubbkläder, utebanor)
2020-04-03 11:59
Vårterminen avslutas söndagen den 10 maj. Till följd av den pågående pandemin kommer vi att få ställa in ett flertal aktiviteter framöver. Detta gäller:
  • Sommarterminen
  • Ronnebylägret
  • Ljungskile Open som skulle spelats i juni
Seriespelet i maj/juni kommer förmodligen att genomföras som vanligt.

Vill du fortsätta spela tennis under våren och sommaren finns möjlighet till träning i mindre grupper eller privatlektioner. Maila info@ljungskiletennis.se.

Klubbkläder är beställda, men till följd av Corona-viruset kommer leveransen att bli försenad, och vi vet i nuläget inte när de kommer.

Lite mer positiva nyheter är att utebanorna öppnar idag den 3 april! I maj öppnas anmälan till höstterminens tennisträning.
 
Bankgiro: 5810-5198 Swish: 123 470 12 31
Våra sponsorer
Medlemsförmån Nordic Wellness: 20% på ordinarie pris & ingen startavgift, vid uppvisande av medlemskap i LTF