Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Viktig information om Corona
2020-08-28 19:52
Nu när träning och seriespel startar inomhus, måste vi förhålla oss till de förhållningsregler som Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet rekommenderar med tanke på Covid-19.

Så få personer som möjligt bör vistas i hallen, förutom de som skall träna. Föräldrar rekommenderas att i möjligaste mån vistas utomhus.

Bara en vårdnadshavare från varje familj får medfölja och föräldrar till mindre barn, som vill vara med på läktaren, ska hålla avstånd till varandra.

Vi kommer att tillhandahålla handsprit på samma plats där man tar av sig skorna när man kommer in i tennishallen.

Tänk på att tvätta händerna och att hålla avstånd!

Styrelsen Ljungskile Tennisförening
Välkomna till höstterminen!
2020-08-26 18:55
Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar lördagen den 29 augusti. Här kommer höstens träningstider: Höstterminens grupper och tider

Nya elever har rätt till två prova-på träningar utan kostnad. Tennisrack finns att låna.

Behöver du kontakta din tränare finns dessa uppgifter under Träning/Tränare. Här kan du hitta terminsplanering och teman för varje vecka. 

Fakturor skickas ut inom kort.

Ni kommer under v.36 även att nå era eller era barns tider genom att logga in på "Mina sidor" på hemsidan. Ange din mailadress och en engångskod skickas till din mail. Därefter kan du välja att alltid vara inloggad. Man kan också denna vecka välja att ladda ner vår nya MedlemsApp för att se tider, grupper eller nyheter. 
Vi startar paratennis!
2020-08-09 20:23
Vi har under våren tränat Jesper som har en funktionsvariation och som längtar sig galen efter att starta sin träning igen, men vi behöver ju motspelare! Finns det någon med funktionsvariation som är sugen på att testa? Hör av er- vi kan ha ca 5-6 barn i gruppen. 

Vi kommer att starta träningen under september på lördagseftermiddagen. Endast en medlemsavgift på 300 kr tillkommer. I övrigt får vi bidrag från Svenska Tennisförbundet som täcker bana och tränare. Så kom och testa på! Tillsammans med en erfaren tränare och Jespers mamma som stöd, kommer detta bli en succé. Välkomna!

Anmälan sker till info@ljungskiletennis.se
Extrainsatt intensivvecka
2020-06-09 16:04
Marcus Meder håller i en extrainsatt intensivtennis-vecka den 13-17 juli för både barn och vuxna. Det blir ett pass (1 h) per dag. Sammanlagt ingår 5 h. Pris: 900 kr per person. Senast anmälan den 10 juli.

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär.

Vill du hellre ha privatlektioner? Maila oss så hjälper vi dig med det. Pris: 500 kr/medlem, eller 600 kr/icke medlem.
Onsdagsdubbel
2020-06-08 13:18
Under sommaren kommer klubben att ordna dubbelspel för tävlingssugna tennisspelare. Paren kommer att lottas på plats. Ingen föranmälan behövs- kom bara upp och spela. Vi startar på onsdag den 10/6. Speltid 18.00-20.00. Samling en kvart innan spel. Avgift: 100 kr/tillfälle. Vid regn eller dåligt väder ställs dubbeln in. Ansvarig: Åke Agneman, telefon: 0708/147918

Välkomna!!
Sommaraktiviteter
2020-05-05 20:40
Trots att sommarterminen, tävlingen och de vanliga tennislägren är inställda har vi fortfarande en del sommaraktiviteter att bjuda på! Vad sägs om endagskurser, hemmaläger, intensivkurser och privatlektioner?
Privatlektioner/Omsträngning av rack
2020-05-05 09:55
Vill du ha privatlektioner eller behöver du hjälp att stränga ditt rack under sommaren?  Maila till info@ljungskiletennis.se, så hjälper vi dig. Du kan också anmäla ditt intresse för privatlektion genom att fylla i vårt formulär för anmälan.

Priser privatlektion/lektion i grupp (i grupp minst 3 deltagare)
Medlemspris: I grupp 150 kr/deltagare och tillfälle. Privatlektion 500 kr/person. För varje ytterligare deltagare tillkommer 100 kr.
Icke medlem: I grupp 200 kr/deltagare och tillfälle. Privatlektion 600 kr/person. För varje ytterligare deltagare tillkommer 100 kr

Priser för omsträngning varierar utifrån vilken typ av sena du vill använda.
Anmälan till höstterminen öppen
2020-05-03 19:00
Söndagen den 10 maj är vårterminens sista träningsdag. Till följd av Covid-19 ställs sommarterminen och vårt populära Ronnebyläger in. Under sommaren kommer vi att anordna kurser, privatlektioner och ett kortare hemmaläger där deltagarantalet kommer att begränsas.

Anmälan till höstterminen är nu öppen! Om ni redan nu vet att ni kommer att fortsätta spela eller avsluta träningen till hösten är vi mycket tacksamma om ni meddelar oss så fort som möjligt. Sista anmälningsdag är dock den 15 augusti.

Observera att både nya och gamla elever måste anmäla sig om de vill träna och att anmälan gäller både höst- och vårtermin. Det går bra att under hösten avanmäla sig till vårterminen, om man inte önskar fortsätta.


Vi vill passa på att önska alla våra medlemmar en riktigt trevlig sommar. Passa på att spela mycket tennis under sommaren nu när många är hemma och vi har sänkta sommarpriser på våra utebanor!

Med vänliga hälsningar
Ljungskile Tennisförening
 
Bankgiro: 5810-5198 Swish: 123 470 12 31
Våra sponsorer
Medlemsförmån Nordic Wellness: 20% på ordinarie pris & ingen startavgift, vid uppvisande av medlemskap i LTF