Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till vårterminen 2021!
2021-01-12 11:00
Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar måndagen den 18 januari för samtliga elever, både barn och vuxna.

Här kommer vårens träningstider: Vårterminens grupper och tider

Nya elever har rätt till två prova-på träningar utan kostnad. Tennisracketar finns att låna. En förändring vad gäller omklädningsrummen är att de hålls öppna för barn födda 2005 och senare. 

Klubbens årsmöte beslutade 2020 att ta bort familjemedlemskap för 2021. Barn och ungdomar födda  2003 och senare betalar 200 kr för juniormedlemskap och alla födda 2002 och tidigare betalar 300 kr.

Behöver du kontakta din tränare finns dessa uppgifter under Träning/Tränare. Här kan du hitta terminsplanering och teman för varje vecka. 

Ni kan också nå era eller era barns tider genom att logga in på "Mina sidor" på hemsidan. Ange din mailadress och en engångskod skickas till din mail. Därefter kan du välja att alltid vara inloggad. Man kan också välja att ladda ner vår  MedlemsApp för att se tider, grupper eller nyheter. 
Information om vårterminen
2021-01-07 16:35
Tack till alla medlemmar som stöder oss ytterligare en termin! 

Om inga ytterligare restriktioner införs startar vårterminen som planerat vecka 3, d.v.s. måndagen den 18 januari för samtliga elever, både barn och vuxna. Det färdiga spelschemat publiceras senast onsdagen den 13 januari.

Vi gör allt vi kan för att följa restriktionerna och vill därför att endast en vårdnadshavare följer med vid lämning/hämtning. Vi är tacksamma om vårdnadshavare i möjligaste mån vistas utomhus under träning. Omklädningsrum, kök och läktare stängs inom kort. Byt endast skor i entrén och ta med ytterkläder in på banan. Vi vill inte ha trängsel i entrén. Fyll vattenflaskan hemma. Handsprit finns på flera ställen i hallen och vi påminner om att tvätta händer före och efter spel. Håll avstånd och vid minsta förkylningssymptom- stanna hemma.

Till sist vill vi nämna att det finns fina klubbkläder till salu, och rådfråga gärna din tränare om ni behöver hjälp vid köp av tennisrack. Det går också bra att maila frågor till oss på info@ljungskiletennis.se.

Styrelsen
Lättade restriktioner för aktiva och sänkt pris på strötimmar
2020-12-17 12:32
Ljungskile Tennisförening vill ge er en julklapp i form av sänkt pris på strötimmar under jullovet för alla medlemmar! Detta gäller den 21 december till den 6 januari. Priset per timma för seniorer är 100 kr och för juniorer 50 kr. Icke medlemmar betalar fullt pris.

Folkhälsomyndigheten har presenterat nya råd för aktiva över 16 år. Dessa innebär den glädjande nyheten att man numera tillåter gruppträning för idrottare över 16 år om detta sker smittsäkert. Det innebär att vi kommer att starta igång träningen som vanligt vecka 3 för alla. Träningsschemat kommer att mailas och publiceras på hemsidan under vecka 2.

Tränarna vill avsluta med att tacka för terminen och samarbetet under detta röriga år! Tränarna har jullov mellan den 23 december till den 3 januari och kommer denna period inte att svara på telefon, sms eller mail.

GOD JUL och  GOTT NYTT 2021!
Information om vårterminen 2021
2020-12-08 12:05
Under rådande omständigheter kommer vi att göra allt som står i vår makt för att genomföra träningen för alla barn och vuxna under vårterminen 2021, som består av 15 veckor med start vecka 3.
Om restriktionerna fortgår under vårterminen,  kommer alla i vuxenträning, samt ungdomar födda 2004 och tidigare (undantaget sparring), att erbjudas lärarledd träning i halvgrupp varannan vecka. 
Bollmaskin och förlängda öppettider i hallen
2020-11-27 09:47
Det har varit lite frågor kring bokning av bollmaskinen, så här kommer ett förtydligande:
  • Bollmaskinen kostar 50 kr/h, som betalas innan spel till Swish-numret som står på maskinen
  • Bana 2 har alltid företräde till bollmaskinen, så boka helst denna bana för att vara säkra på att kunna nyttja den
  • Om spelare på bana 2 inte använder bollmaskinen kan bana 1 nyttja den
Efter önskemål om fler bokningsbara tider kan man numera boka banor i hallen ifrån kl.06:00 till kl.24:00 på kvällen. Ni bokar som vanligt via MATCHi.

Tack för att ni respekterar våra regler och lycka till med spelet både med och utan bollmaskin!
Förlängda restriktioner
2020-11-19 20:04
Restriktionerna är förlängda terminen ut, vilket medför inställd träning för vuxna och ungdomar födda 2004 och tidigare. Juniorträning och sparring fortsätter som vanligt. 

I ett första skede kommer alla med inställd träning att kompenseras med samma antal löstimmar på ert MATCHi-konto, som föregående period. 

Inom kort kommer styrelsen att återkomma med ett förmånligt erbjudande inför vårterminen.
Julklappscupen, Julkorvsdubbeln och Annandagsdubbeln inställda
2020-11-19 20:03
På grund av pandemins restriktioner är Julklappscupen, Julkorvsdubbeln och Annandagsdubbeln inställda.
Viktig information! Restriktioner påverkar tennisträningen
2020-10-31 14:17
Nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Tennisförbundet påverkar vår verksamhet i Ljungskile Tennisförening. Restriktionerna gäller till den 19 november, men kan eventuellt förlängas.
 
Bankgiro: 5810-5198 Swish: 123 470 12 31
Våra sponsorer
Medlemsförmån Nordic Wellness: 20% på ordinarie pris & ingen startavgift, vid uppvisande av medlemskap i LTF