Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Klubbinformation (aktiviteter, klubbkläder, utebanor)
2020-04-03 11:59
Vårterminen avslutas söndagen den 10 maj. Till följd av den pågående pandemin kommer vi att få ställa in ett flertal aktiviteter framöver. Detta gäller:
  • Sommarterminen
  • Ronnebylägret
  • Ljungskile Open som skulle spelats i juni
Seriespelet i maj/juni kommer förmodligen att genomföras som vanligt.

Vill du fortsätta spela tennis under våren och sommaren finns möjlighet till träning i mindre grupper eller privatlektioner. Maila info@ljungskiletennis.se.

Klubbkläder är beställda, men till följd av Corona-viruset kommer leveransen att bli försenad, och vi vet i nuläget inte när de kommer.

Lite mer positiva nyheter är att utebanorna öppnar idag den 3 april! I maj öppnas anmälan till höstterminens tennisträning.
Ingen träning på påsklovet
2020-03-31 08:33
Under påsklovet, 6 - 13 april, kommer är det ingen träning. Passa gärna på att spela på våra utebanor, som kommer att vara öppna tills dess!

Glad Påsk!
Viktig information angående träning
2020-03-17 11:45
Med anledning av Corona-pandemin gör vi det vi kan för att förhindra vidare smittspridning. En viktig åtgärd är att inte låta tränare med förkylningssymptom gå till arbetet. Med flera sjuka tränare har vi inte möjlighet att ha tränare på plats alla dagar.

Alla är välkomna att träna på egen hand. Bollvagnar står på banorna, och föräldrarna får avgöra om barnet ska spela eller inte. Det är föräldrarnas ansvar, då tränare kan saknas.

Samhällsutveckling och politiska beslut kan påverka vår verksamhet framöver, t.ex. om grundskolorna stängs. Detta är en extraordinär händelse och vi måste alla hjälpas åt för att stoppa den snabba smittspridningen. Ingen kompensationsträning kommer att utgå.
Angående pågående Corona-pandemi
2020-03-13 08:30
Ljungskile Tennisförening följer rekommendationen från Folkhälsomyndigheten som säger att är man förkyld skall man stanna hemma. Detta kan innebära att vissa träningspass de närmaste veckorna kan bli utan tränare. Det är svårt för tränarna att täcka upp för varandra. Vi har dessutom tränaruppdrag i två stycken klubbar utöver Ljungskile. Eleverna kommer inte att få någon kompensation för detta. Vi hoppas alla tenniselever och föräldrar har förståelse för detta.

Styrelsen Ljungskile Tennisförening genom;
Annika Sjöstrand (ledamot och läkare)
Ljungskile Nutrition- erbjudande från en klubbsponsor
2020-03-12 19:48
Jag heter Toryn Ideberg och är en av klubbens glada nybörjare sedan ett år tillbaka. Under 2020 blir jag en av sponsorerna för klubben med mitt företag Ljungskile Nutrition. 
En stor del av mitt arbete består i att jag hjälper människor höja energi, prestation och välmående. Jag använder mig av näringsbalanserade och idrottsanpassade on-the-go-komplement till kosten från Herbalife, till exempel proteinbarer och sportdrycker. 
Intresseförfrågan- frivilliga att hjälpa till vid Ljungskile Open
2020-02-27 16:45

Klubben planerar att anordna en tennistävling måndagen 22/6 till söndagen 28/6, Ljungskile Open. Det kommer att vara klasser för både barn och vuxna. 


För att våra tränare skall ro i land tävlingen behöver de hjälp av frivilliga vuxna och ungdomar som kan hjälpa till med t.ex.:


  • inköp till kiosk
  • fixa kioskschema och se till att kiosken är bemannad
  • hjälpa till med resultatrapportering
  • se till att spelschemat flyter på
  • hjälpa till med att göra en affisch


Vi sammankallar nu till ett möte tisdagen 10/3 kl 18.30 i tennishallen. Om du vill hjälpa till , men ej har möjlighet att komma får du gärna ringa eller maila undertecknad.


Vi är mycket tacksamma för allt ni kan bidra med!


Hälsningar, Annika Sjöstrand (ledamot i styrelsen)

Telefon: 073-9918179

Mail: sjostrand.annika@gmail.com

Sista chansen! Klubboveraller
2020-02-27 16:25
Exempel på träningsoveraller

Äntligen har vi klubboveraller och funktions t-shirts med "Ljungskile Tennis" på! Klubbens medlemmar är välkomna att prova och beställa (de finns på kontoret) fram till den 29 februari. Be din tränare hjälpa dig att få tillgång till kontoret.


Overallerna och tröjorna finns i olika färger och man kan kombinera fritt storlekar och färger. Det går även att beställa endast jacka. Overallerna finns i två modeller, funktion eller bomull. Titta på utbudet här: Träningsoveraller 2020

 

Beställningsformulär finns på kontoret i tennishallen. Priserna för träningskläderna är inkl. moms och endast 50 kr tillkommer i tryckkostnad. I samband med beställningen ska hela ordersumman swishas till Ljungskile Tennisförening, swish nr: 123 470 12 31.


Har ni frågor kontakta chefstränare Martin Syrén.

Klubbnytt - ett nyhetsbrev från klubben
2020-02-13 17:25
Vi introducerar ett nyhetsbrev för enklare läsning av kortare information. Självklart kan du när som helst fortfarande läsa nyheterna på hemsidan, men i nyhetsbrevet kan vi komma att tipsa om kommande evenemang och händelser. Trevlig läsning! Klubbnytt nr 1 2020
 
Bankgiro: 5810-5198 Swish: 123 470 12 31
Våra sponsorer
Medlemsförmån Nordic Wellness: 20% på ordinarie pris & ingen startavgift, vid uppvisande av medlemskap i LTF